Wednesday, 1 January 2014

La multi ani, 2014!

E 1 ianuarie 2014, e dimineata. Ma rog, daca poti numi ora 12:00 o ora matinala. Stau cuibarita la munte in canapea, privind ceata ce invaluie brazii, dupa o noapte de petrecere, de dans si de voie buna, zic eu. Incerc sa imi dau seama ca este un an nou si ce imi doresc sa imi rezerve acest an.
Am auzit multi comentand despre cei care spun "New year, new beginning". Recunosc, a ajuns sa fie un cliseu, dar asta nu inseamna ca este o prostie. Macar sa existe un astfel de moment in care toti sa ne luam putin timp pentru a medita asupra dorintelor noastre, a vietii noastre si a ceea ce ne dorim sa realizam in decursul urmatorului an. E un moment foarte benefic pentru noi, trebuie doar sa ni-l insusim si sa il pretuim.

Seara a fost minunata, am scapat si de toata iritarea creata de ai mei parinti si am reusit sa impac ambele "tabere". M-am simtit excelent si alaturi de R si familia lui, dar si de my dear parents, care au petrecut mai mult decat un adolescent. Am spart paharul, lasand toate grijile mult in spate, iar asta mi-a dat un feeling atat de revigorant, am reusit sa dansez arabeste si chiar am fost apreciata pentru asta, am invatat sa joc sah, cu toate ca ar cam trebui sa lucrez la strategie (well, that would be a wish for this year), mi-am sarutat my loved one in noaptea dintre ani si am cunoscut mai bine niste persoane super.Well, mi-ar cam trebui un wishlist pe care sa il respect cu adevarat, pentru ca am multe lucruri de retusat cu privire la persoana mea, astfel incat peste un an sa ma uit inapoi si sa imi dau seama cat de mult am evoluat.

1. Imi cumpar o agenda in care notez ceea ce fac in fiecare zi si devin MULT mai organizata.
2. Imi vizitez bunica in fiecare saptamana.
3. Ma duc la sala cel putin o data pe saptamana.
4. Pregatesc minim un vlog BUN in fiecare luna. 
5. Ma culc in intervalul 22:00 - 00:00 in fiecare zi.
6. Ies cu prietenii (nu mereu aceiasi) macar o seara/zi pe saptamana. 
7. Imi dezvolt un nou hobby: fotografiatul. Ma inscriu la un curs, citesc carti in tema etc.
8. Ma inscriu la Interact.
9. Merg la jogging cel putin o data pe saptamana.
10. Calatoresc mai mult! Merg in excursii, organizez iesiri, imi fac un jurnal de calatorie.
11. Scriu mai mult pe blog!
12. Citesc mai mult.
13. Spun "Da" la tot ceea ce se iveste! 

Cam asta ar fi wishlist-ul meu de 13 dorinte pe care imi doresc si incep sa le respect de acum. Well, se poate numi si wishlist-ul meu pentru varsta de 16 ani, caci cam asta inseamna anul asta. Imi doresc cat mai multi oameni sa isi faca astfel de wishlist-uri, pentru ca e un mic detaliu care conteaza mult si te motiveaza, fie ca vrei fie ca nu. <3

Un 2014 cat mai frumos tuturor, sa traiti din plin clipele si niciodata sa nu uitati sa zambiti!No comments:

Post a Comment