Thursday, 13 February 2014

Simt miros de primăvară, dragoste si bucurie

Pe lânga faptul ca suntem in data de 13, acesta reprezentând numărul meu norocos, stau între două evenimente mult asteptate, ce imi pun zâmbetul pe buze: 12, ziua în care eu cu el am făcut opt luni si 14, frumoasa zi a îndragostiţilor, in care Cupidon se plimbă prin aer, trimiţând Eros-ul in fiecare din noi.

Mi-am luat o carte de la Cărtureşti, care te motivează sa faci in fiecare zi câte ceva diferit, ce te va înveseli, aşa că m-am gândit că de ce să nu impartăşesc toate aceste "mini task-uri" cu voi? Sunt simple, mici detalii care vor face diferenţa dacă le dai importanţă.

Ieri am inceput in minte cu fraza "Do something really active", orice ar fi implicat acest lucru. Aş fi putut sa alerg in parc, aş fi putut sa fac curăţenie in cameră, aş fi putut sa incep un nou proiect sau sa scriu un nou cântec. Aş fi putut alege orice lucru pe care sa îl fac, iar apoi sa îl indeplinesc. Eu am ales să ii pregătesc o surpriză iubitului meu si, ca urmare, alături de aceasta carte, am cumparat si alt mic cadou pe care am mers sa i-l las in cameră, acasă, ca atunci când se va fi întors de la liceu sa il găsească. Ei bine, aceasta initiativa neinsemnata mi-a adus numai bucurie in suflet, iar fericirea pe care a avut-o el a pus un zambet şi mai mare pe faţa mea. That's how you do it!

Astăzi se pare ca este o zi in care trebuie sa "Count small luxuries", motiv pentru care am apreciat patul călduros in care m-am trezit de dimineaţă, mi-am aranjat lucrurile din cameră pentru ca acestea sa fie primitoare şi  mi-am luat timp pentru a-mi pregăti micul-dejun, acordându-i de data asta atenţie, nu ca de obicei. Muzica optimistă din playlist-ul meu bineînţeles ca nu lipseşte, mai ales ca imi da un sentiment de refresh si cred ca imi eliberează destule endorfine.

Well, imi rezerv restul zilei aprecierii micilor lucruri ce apar in viaţa mea, si astfel ma voi simţi mult mai recunoscatoare si plină de bunăstare. Ca de exemplu, de când nu am mai facut o plimbare in parcul superb de lânga mine? Cred ca ar fi cazul, aşa ca înainte de liceu.

Ne auzim mâine, cand "dragostea va pluti in aer", si voi avea alt task de indeplinit, haha.
Lots of love! <3

No comments:

Post a Comment